The past is in the past: LET IT GO!

Am suferit, am plans, m-am intristat, m-am infuriat, am fost o victima, am fost calau si… le-am depasit pe toate acestea. Nu mai au rost regrete, victimizari sau sa-mi dau in cap pentru deciziile proaste pe care le-am luat sau pentru ca n-am luptat pentru lucrurile in care am crezut. Si numai are rost pentru ca nu le pot schimba, dar ceea ce pot face este sa accept acele momente si sa invat din ele pentru a putea merge mai departe.

Acum sunt eu, cea de aici si acum care a trecut prin un miliard de experiente si trairi, care a iesit din toate si care este mult mai mult decat esecurile sau succesele sale. Numai sunt cea de ieri, de saptamana trecuta, de acum o luna sau acum un an. Am pastrat in mine toate amintirile si am extras din ele esenta lor. Uneori imi vine in minte ca niste flash-back-uri in diverse momente, pentru a descoperi in experientele trecute valente noi, de constientizate si asumate pana atunci, astfel experienta mea de viata este un ivzor nesecat de invataturi si locul din care-mi extrag intelepciunea. Sunt ceea ce sunt datorita trecutului meu, pe care nu-l regret, pentru care nu ma simt vinovata si pe care nu l-as schimba, pentru ca acum am ajuns pe calea mea, pe drumul ce duce la mine.

Aleg sa nu ma mai simt vinovata, sa renunt la regrete si la blamari, sa nu-mi vad trecut asa cum il vad cei din jurul meu, sa imi multumesc pentru toate alegerile facute pentru ca ma invata mereu noi lucruri din ce in ce mai profunde.

Iar toate experientele mele m-au facut sa ma simt vie, sa rad, sa plang, sa glumesc, sa urasc, sa iubesc si astfel am experimentat o multitudine de stari, si astfel… MI-AM TRAIT VIATA, si pentru asta n-o sa ma simt vinovata niciodata, ba chiar sunt mandra de mine.

Acest articol a fost publicat în Călătorie spre centrul meu. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.