Pierduta

Am uneori senzatia ca sunt pierduta, ca nu stiu incotro ma indrept, ca nu stiu ce vreau, ca numai stiu cine sunt…Nu mai sunt sigura de nimic, chestionez totul si pun sub semnul intrebarii orice intentie.

E obositor, dar dincolo de aceasta stare generalizata de confuzie imi dau seama ca este ceva normal, atat timp cat schimbi greutate, modul in care te raportezi la tine si la viata, deci in concluzie atat timp cat alegi sa te schimbi fundamental. E o optiune, pe care am ales-o cu inima deschisa si dornica de schimbare, dar e un drum in necunoscut, ce uneori iti ofera o multitudine de intrebari si doar linistea ca raspuns.

Stiu ca dincolo de toate acestea, sunt eu, cea care nu mai cauta, pentru ca deja a gasit, cea care nu se mai intreaba pentru ca deja a ajuns la raspunsuri. Eu invat cine sunt, descopar in fiecare zi ce pot sa realizez, imi depasesc cu fiecare gand limitele si am curajul de a privi realitatea in fata. Stiu ca sunt puternica, si fiecare clipa e o dovada a acestei afirmatii.

Da sunt uneori confuza, pentru ca imi schimb reperele si asta atrage dupa sine o stare de incertitudine, dar este un simptom al schimbarii sanatoase, este un semn ca m-a schimbat, ca am mers inainte si nu m-am mai invartit in cerc.

Eu ma am pe mine, si prin asta am tot universul!

Acest articol a fost publicat în Călătorie spre centrul meu. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.