Iubiti-va copiii

„Iubiti-va copiii cu toata taria si cu toata inima si dati-le fiecare moment care simtiti ca nu v-a fostacordat niciodata. Visati cu ei si iubiti cu ei si invatati-i cu dreptate. Si niciodata, niciodata nu va lasati copiii sa va vada in nesiguranta si niciodata, niciodata nu va aratati in nesiguranta. Aveti grija de asta inainte sa pasiti cu noblete in fata copiilor vostri. Si invatat-i cum sa rectifice toate problemele, invatat-i sa nu aiba prejudecati; invatat-i iubire si tarie. Invatat-i ca frumusetea nu e totul, dar nobletea si curajul sunt totul. Invatat-i ca cine sunt ei trebuie dezvoltat si ca, atunci cand sunt dezvoltati pana la punctul in care se accepta pe ei insisi, numai atunci, numai atunci se vor considera acceptabili pentru lume, nu mai devreme si nu mai tarziu.

Trebuiesa ii invatati ca sunt suficient de bun si ca ei sunt cei care fac aceasta calatorie. Voi sunteti mamele lor. Invatat-i asta. Invatat-i iubirea si invatat-i iertarea si invatat-i dreptatea. Sa nu-i invatati nimic altceva decat asta. Sa nu ii invatati minciuni. Sa nu va invatati fetele cum sa manipuleze. Sa nu va invatati fiii sa se maturizeze devreme. Sa ii invatati sa fie copii, sa invete sa exploreze, sa invete sa iubeasca, sa invete sa inteleaga, sa se tavaleasca in inocenta copiilor. Si cand ajung adulti, invatat-i responsabilitatea pentru corpul lor, dar intotdeauna din punctul de vedere ca ei au control si ca a ceda pentru nebunia unui om este o prostie.

E momentul vostru sa fiti marele invatator. E momentul vostru sa iubiti neconditionat. E momentul vostru sa-i invatati pe altii si sa iubiti. Nu va abandonati niciodata copii pentru niciun barbat. Niciodata. Asa sa fie. Si nu-mi pasa daca nimeni altcineva din lumea nu creder ca sunteti frumoase. Eu cred si Dumnezeul vostru crede. Nu traiti pentru carne, traiti pentru minte. Iar mintea va va recompensa de un milion de ori.” Ramtha

Acest articol a fost publicat în Cuvinte ce produc ecou. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.